+36 (70) 303 0308

Miskolc - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Pereces
Alapterület
140 m2
Irányár
49.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315924

Mesebeli, 140 m2-es, 5 szobás házikó, ahol karnyújtásnyira van a természet 9292 m2-es birtokkal eladó!

Leírás

Miskolc-Perecesen hegyoldalban épült, minden igényt kielégítő, zártkerti övezetben lévő, két szintes családi ház, EGY HEKTÁROS területen, csendes és nyugodt, csodálatos erdei környezetben eladó!

Ez a ház nem csupán egy ingatlan, hanem egy életérzés, ahol a nyugalom. a szabadság, és a természet közelsége mindennapos luxussá válik!

Különleges hangulata tájba illő, egyedi tervezésének és a természetes anyagok harmonikus felhasználásának köszönhetően stílusa nagyon egyedi.

Amit kínálunk: 9292 m2-es birtok, 140 m2-es lakótér, tágas konyha-étkező + 5 különnyíló szoba, fürdő-wc, galéria, spájz és egy 34m2-es, impozáns fedett terasz. Két autó számára fedett parkolási lehetőség, víz, villany bevezetésre került!

Extrái, amik a komfortérzetet növelik:

-a házon külső dryvit szigetelés
-tökéletes harmóniával megálmodott gyönyörű fürdőszoba
-autentikus épített konyhabútor, beépített konyhagépekkel, konyhaszigettel
-vegyestüzelésű kazán, 2000 literes puffertartályokkal
-bohém stílusú lakberendezés és enteriőr
-beépített, praktikus gardróbszekrények
-hőszigetelt, fa nyílászárók
-extravagáns, rejtett hangulatvilágítás
-prémium minőségű burkolatok, szaniterek, csempék az egész lakásban
-távfelügyeleti riasztó rendszer

A ház ablakából kitekintve, egyedülálló élményt nyújt az arborétumra hasonlító, ősparkos birtok, ahová őzek, nyulak, rókák merészkednek, a fülbemászó madárcsicsergés, és a tökéletes nyugalom jellemzi!

A kertben telepített gyümölcsfák, dísznövények, madárház, magasles, melléképület, kemence, kerti bútorok és szalonnasütő is található.

A környék biztonságos, a házig aszfalt út vezet! A kerítés jó állapotú, buszmegálló 2 km-re. A telken ásott kút van, ami locsolásra kiválóan alkalmas!
Az épület kívülről Nikecellel le van szigetelve, a tető felújítva, a csapadékelvezetés megoldva drén csövekkel, új vízvezeték rendszer és villanyhálózat (3 fázisú,
380 V).

A pince 40 m2-es és két helyiségből áll.

Kiváló választás lehet azok számára, akik a város nyüzsgésétől távolabb, csendes, zöld környezetre vágynak és nem szeretnek felújítással bajlódni! Jöjjön el és nézze meg élőben, GARANTÁLTAN BELESZERET!

BANKI HITEL ÉS CSOK PLUSZ TÁMOGATÁS NEM VEHETŐ IGÉNYBE AZ INGATLAN MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ, EZÉRT CSAK KÉSZPÉNZES VEVŐKNEK TUDJUK ÉRTÉKESÍTENI!

Megfogta az ingatlan hangulata? További kérdése van? Várom hívását!

Kapcsolati adatok

Kosztolányiné Hanti Éva

Kosztolányiné Hanti Éva

Ingatlanszakértő

+36-70-770 1515

eva@kosztolanyicsoport.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok