+36 (70) 303 0308

Emőd - Eladó Ház

Alapterület
100 m2
Irányár
27.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
315408

Emőd csendes utcájában 100 m2-es jó állapotú családi ház 755 m2-es telken eladó!

Leírás

Emődön a Móra Ferenc utcában, 3 szobás + konyha étkezős bruttó 150 m2-es családi ház eladó!

A jelenlegi tulajdonosok fájó szívvel válnak meg tőle, de bíznak abban, hogy nagy gondossággal és figyelemmel korszerűsíti majd új tulajdonosa!

Az ingatlan megvásárlásához CSOK PLUSZ kamattámogatott hitel igényelhető!

Az ingatlan forgalommentes, csendes kertvárosi környezetben található egy 755 m2-es összközműves telken. Az 1980-ban szilikátból épült családi ház statikailag kiváló állapotú, falak, lábazat, repedésektől mentes.
A cserépfedésű, hófogókkal ellátott tető állapota is megfelelő, felújítást nem igényel! A belső válaszfalak 12-es téglából épültek, tágas, világos terekkel!

A ház belső esztétikai állapota megkímélt a folyamatos állag megóvásnak köszönhetően, de energetikai és műszaki korszerűsítése már megérett!

Az egyszintes épület fűtött hasznos alapterülete 100 m2-es!
Elosztása :3 db tágas szoba, előszoba, konyha-étkező, közlekedő, fürdő, külön wc , kamra, és egy kertkapcsolatos terasz került kialakításra.

Egyéb jellemzők:

Szalagparkettás szobák, glettelt festett falak, fa nyílászárók, beépített konyhabútor, riasztórendszer, a kertben gyümölcsfák, gazdasági épület található!

A ház alatt garázs, tároló, kazánház kapott helyet.
A ház fűtéséről C 18-as FÉG gázkazán és egy vegyes tüzelésre alkalmas vízteres kazán gondoskodik!

Ajánlom mindenkinek aki kertes házra vágyik, szeret kertészkedni, gazdálkodni, vagy saját egyedi ízlése szerint szeretné kialakítani, korszerűsíteni álmai otthonát, Miskolctól 15 perces autós távolságra!

A TULAJDONOSOK KIZÁRÓLAGOS KÉRÉSÉRE, CSAK IRODÁN KERESZTÜL LEHETSÉGES A MEGTEKINTÉS, ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN, AHOL A BEMUTATÓ SORÁN MINDEN FELMERÜLŐ KÉRDÉSRE VÁLASZOLUNK!

Az ár komoly ajánlat esetén minimálisan alkuképes lehet!

Kapcsolati adatok

Kosztolányiné Hanti Éva

Kosztolányiné Hanti Éva

Ingatlanszakértő

+36-70-770 1515

eva@kosztolanyicsoport.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok